Rólunk – Amit a SCHUHFRIED-ról tudni érdemes

A SCHUHFRIED GmbH a számítógép-alapú pszichológiai tesztelés, kognitív tréning és biofeedback területein értékesít termékeket és szolgáltatásokat globális szinten.

About Us

Az 1947-ben alapított családi vállalkozás székhelye a Bécshez közeli Mödling. A SCHUHFRIED cég kiterjedt disztribútori hálózatán keresztül több mint negyven országban van jelen, ugyanakkor az összes termék fejlesztése és előállítása az osztrák székhelyen történik. A cég bevételének 25 százalékát kutatásra és fejlesztésre fordítja.

A SCHUHFRIED világelsőként fejlesztette ki pszichológiai tesztrendszerét, a Vienna Test System-et (VTS). A számítógépes pszichológiai mérés egykori úttörőjét mára a terület szakértőjeként tartják számon. Évente több mint 13 millióan használják a Vienna Test System-et kiválasztás és alkalmassági mérések, vezetői készségek vizsgálata során, neuropszichológiai, klinikai és kutatási célokra, illetve élsportolók tesztelésére.

A SCHUHFRIED portfólió részét képezi a CogniPlus kognitív tréning- és rehabilitációs program, illetve a Biofeedback Xpert moduláris biofeedback rendszer is, amely vezeték nélküli technológiát használ (Bluetooth®). Az igazolható minőségre helyezett fókusz mindhárom termék védjegye – mert mi mindenben a minőségre törekszünk.

Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet az Ön számára érdekes területekről:

További információ


8 érv a SCHUHFRIED mellett

1. A SCHUHFRIED az első pszichológiai tesztrendszer megalkotója és a mai napig világszinten piacvezető

A SCHUHFRIED 1947-ben alapított családi vállalkozás több mint 70 év tapasztalattal. Az első cég volt, amely a klasszikus mérőeszközök használatáról a digitalis tesztelésre váltott, s ebben napjainkban is világelső. A Vienna Test Systemmel évente közel 13 millió tesztelést végeznek.

2. A SCHUHFRIED a digitális tesztelésre specializálódott

A SCHUHFRIED az elsők között ismerte fel, hogy a digitalis pszichológiai tesztelés hatékonyabb a papír-ceruza alapú teszteknél. 1986-ban áttörés történt a digitalis tesztelésben: ekkor fejlesztették ki az első tesztrendszert, amely kezelte a teszteket, a válaszadók adatait és automatikusan kiértékelte az eredményeket.


3. SCHUHFRIED: minden szükséges szolgáltatás egy helyen

A SCHUHFRIED a pszichológiai tesztelés és a kognitív terápia minden területét lefedi. A termékfejlesztéshez és előállításhoz szükséges folyamat minden lépése megtalálható a vállalat központjában. Egyes tesztek a SCHUHFRIED saját fejlesztései, mások a terület elismert szakértőivel és akadémikusokkal való együttműködés során születtek meg, vagy ismert tesztfejlesztők munkái (pl. Eysenck, Beck, Sturm, Kubinger).

4. A SCHUHFRIED termékek egyszerűek és felhasználóbarátak

A SCHUHFRIED megkönnyíti az új vállalkozásokat: a Vienna Test System tesztjeit könnyű használni és számos előnnyel bírnak – a hibátlan automatikus értékeléstől a tesztcsomagok létrehozásáig.

5. A SCHUHFRIED egyet jelent a tudományos megalapozottsággal

A SCHUHFRIED mindig nagy hangsúlyt fektetett a tudományos igényességre: pontos mérés, elméleti megalapozottság, gyakorlat-orientált értékelés – kompromisszumok nélkül. A teszt- és tréningkoncepciókat elismert, akadémiai és gyakorlati háttérrel rendelkező szakemberek fejlesztik, majd tesztelik a gyakorlatban. A SCHUHFRIED vezető kutatókkal és egyetemekkel dolgozik együtt, rendszeresen jelen van nemzetközi konferenciákon és elismert folyóiratokban publikál.

6. A SCHUHFRIED ügyfél-orientált mindenben, amit tesz

A SCHUHFRIED-felhasználók minden szinten minőségi kiszolgálásban részesülnek – ez sokak számára fontos érv hűségük mellett. A SCHUHFRIED büszke professzionális és segítőkész értékesítői csapatára, a gyors és megbízható szállításra, rugalmas problémamegoldásra, a szakértő technikai és pszichológiai tanácsadásra és átfogó konzultációs szolgáltatásaira.

7. A SCHUHFRIED a világ minden táján jelen van

Több mint 40 nemzetközi disztribútor és a SCHUHFRIED központi irodája (az ausztriai Bécs mellett) szolgálja ki az ügyfelek igényeit világszerte. A Vienna Test Systemet jelenleg 67 országban használják pszichológiai mérésekre és 32 nyelven érhető el.

SCHUHFRIED felhasználók a világ minden táján

SCHUHFRIED customers around the world
  • 3329 klinika, kórház és rehabilitációs központ
  • 1863 rendszer autóvezetési vizsgaközpontokban
  • 1532 magánvállalat és toborzási iroda
  • 1524 egyéni vállalkozó
  • 677 rendszer vasúti közlekedésben
  • 578 egyetem
  • 310 rendszer légitársaságoknál és repülési képzési központokban
  • 137 sportpszichológiai felhasználó
  • 19 katonai intézmény

8. A SCHUHFRIED kiválóságát számos díj és kitűntetés igazolja

A “kompetencián alapuló minőség" évek óta a SCHUHFRIED mottója. A vállalat ISO 9001 minősítést kapott 2003-ban és az osztrák állam címeres kitüntetését is magáénak tudhatja: ez a legmagasabb kitüntetés Ausztriában. Csak olyan vállalat kaphatja meg, amely magas exporttal rendelkezik, elsőosztályú adóbesorolású, innovatív, kiváló minőségbiztosítással bír és különös figyelmet fektet a kutatás-fejlesztésre.